Protein & fat globule modifications by heat treatment, homogenization & other technological means for high queality dairy products

International Dairy Federation - IDF

Autor:
International Dairy Federation - IDF
Título:
Protein & fat globule modifications by heat treatment, homogenization & other technological means for high queality dairy products
Autor secundario/Colaboradores:
IDf Seminar Protein & Fat Globule Modifications by Heat Treatment, Homogenization & Other Technological Means for High Quality Dairy Products (Munich : 1992)
Temas:
Tecnología y sanidad de los productos lácteos ] [ LECHE ] [ LECHERIA ] [ BROMATOLOGIA ] [ TECNOLOGIA DE ALIMENTOS ] [ PRODUCTOS LACTEOS ] 
CDU:
637.1:614.31
País:
Alemania
Páginas:
472 p. : il. ; 22 cm.
Lugar:
IDF, 1993

Puede solicitar más fácilmente el ejemplar con: 637.1 IDFp

Se cuenta con disponibilidad inmediata para llevar a domicilio.


Disponibilidad Actual Para Préstamo: 1 Disponibilidad Actual Para Sala de Lectura: 0 Cantidad Actual de Reservas: 0 Cantidad Actual de Préstamos: 0

Valoración


Comentarios (0)